Historie

Firmaets baggrund og udvikling

Kirkeklokken ApS er ejet af Lars Bek Nielsen. Det blev et selvstændig firma d. 1 juli 2012, før det hed det Kirkeklokken – Worm klokkeservice.

Lars blev udlært som klejnsmed i 1990 hos Worm. Efter en årrække hos andre firmaer, som også beskæftiger sig inden for jern og metal branchen, vendte han tilbage til Worm for at være en del af Worm klokkeservice. Dette har gjort, at Lars har været en stor del af drivkraften, som har udviklet firmaet og dets produkter til hvad det er i dag.

Dermed har han en stor viden og erfaring med at løse mange forskellige opgaver indenfor området. Det kan ses i de mange opgaver, som firmaet har påtaget sig samt løst til gavn for kirker og dets personale.

Der er blevet udviklet en række af egne produkter deriblandt: tovholder til brug ved gravsteder, stander for skilte og skabstavler og redskabsstativer til kirkegårde.

Skabelse af enestående klokkestabel

I efteråret 2014 fik vi en henvendelse fra Emmersbæk kirke ved Hirtshals, opgaven lød på at komme med et forslag på en ny klokkestabel til kirken, idet den gamle stod for en udskiftning. Hovedet blev lagt i blød: Det endte ud i egetræ, lærketræ, kobber og rustfri stål, som blev de valgte materiale. Klokkestablen fremstår nu, som en smuk og let del af Emmersbæk kirke.

Kirkeklokken ApS stod for ide, tegninger, projektering og fremstilling.

Kontakt os i dag

Kom i kontakt med os

Ring til os på telefon (+45) 20 27 31 77 eller send en mail til kirkeklokken@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.