Koncepter

Det Transportable Klokkespil

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for et arrangement med Det Transportable Klokkespil?

Send en mail til kirkeklokken@gmail.com.

Klokkespilskoncert

En koncert hvor publikum kan se og høre klokkespillet på tæt hold!

Ønsker du en speciel musikoplevelse, kan du bestille klokkespillet og få en koncert efter dine ønsker. Klokkespillet kan anvendes både indendørs og udendørs, og repertoiret kan tilpasses ethvert arrangement. Klokkespillet har bl.a. medvirket ved bryllupper, festivaler og repertoiret favner fra klassisk og kirkeligt til populært og folkeligt.

Friluftsgudstjeneste

Gør gudstjenesten til en oplevelse ud over det sædvanlige!

Klokkespillet ledsager gudstjenestens salmesang og liturgiske forløb. Gudstjenesten starter med klokkeringning og bedeslag og efter gudstjenesten spilles en kort koncert som afrunding på dagens arrangement, f.eks. i forbindelse med kirkekaffe, picnic e.l. Klokkespillet bidrager således til gudstjenesten med en samlet musikalsk løsning, ud over det sædvanlige.

Skolekoncert

Se, lyt og lær om klokkespil og musik, og deltag i en spændende quiz!

Børnene får et indblik i hvad klokker og klokkespil er, og hvordan de bruges – fra de første klokker blevet lavet i Kina, for mere end 2000 år siden, og til det vi i dag kender som klokkespil. Programmet veksler mellem information og musik, og er bygget omkring en quiz hvor børnene skal gætte musikstykker og afprøve den nyopnåede viden om klokker og klokkespil

Klokkespil+

Klokkespillet i nye sammenhænge!

Det Transportable Klokkespil er unikt, idet det kan anvendes såvel udendørs som indendørs, hvilket giver mulighed for nye koncertformer. Klokkespillet kan f.eks. placeres i kirker, teatre og koncertsale og kan således indgå i nye sammenhænge, i samspil med f.eks. kor, orgel og orkester.

Julemarked

Musik der tilfører ethvert julemarked den rette julestemning!

Klokkespillet bidrager til julestemningen ved at spille flere små koncerter i løbet af markedsdagen. Julerepertoiret tilpasses dagen, så der er noget for både børn og voksne.

Kontakt os i dag

Kom i kontakt med os

Ring til os på telefon (+45) 20 27 31 77 eller send en mail til kirkeklokken@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.